iStart - חדשות ומבזקים הרשם  |  התחבר  |  הוסף למועדפים
פורטל חדשות, מבזקים ועדכונים
איי סטארט פורטל מבזקים ועדכונים בפייסבוק איי סטארט פורטל מבזקים ועדכונים בטוויטר איי סטארט פורטל מבזקים ועדכונים בגוגל פלוס 0
  מזג אוויר   |   לוח מודעות   |   תמונות   |   מפות   |   פורומים   |   בלוגים   |   לוח שנה   |  רדיו   |   אינדקס עסקים   |   לוח שידורים   |  שערי מט"ח   |  עוד
מיקומך באתר
עמוד ראשי
בלוגים
שירותי קייטרינג בירושלים – מה עדיף מזנון או הגשה לשולחן?

בלוגים

התחבר   |   הרשם

שרון
07
אפר

שירותי קייטרינג בירושלים – מה עדיף מזנון או הגשה לשולחן?

מאת: שרון  |  7 אפריל, 2016 05:29  |  אוכל

בעלי אירועים רבים מתלבטים על צורת הגשת האוכל בעת האירוע שירותי קייטרינג, מזנון או הגשה אישית לכל אורח. בחירת צורת ההגשה צריכה להיות מושפעת ממספר גורמים, סגנון האירוע, אופי האורחים, מיקום האירוע ועוד. לכל דרך שתבחרו יש יתרונות וחסרונותערכו טבלה, רשמו את היתרונות והחסרונות והחליטו איזו צורת הגשה מתאימה לכם יותר.


כל היתרונות של ההגשה האישית


בהגשה אישית המלצר מגיש לכל אורח את הצלחת עם האוכל ומעניק לו יחס אישי. בכל בקשה מיוחדת או תלונה האורחים יוכלו לפנות אל המלצר שלהם ולקבל מענה מידי.


המנה מגיעה מעוצבת וחמה - המנות המוגשות לאורחים מגיעות מוכנות. על הצלחת יש מנה עיקרית, תוספות רטבים ועוד. האורח לא צריך להתאמץ, המנות חמות ונראות כמו יצירות אומנות. ובנוסף, כל האורחים היושבים מסביב לאותו השולחן מקבלים באותו הזמן את המנות הטעימות.


האווירה בשולחן נעימה והאורחים לא צריכים לקום מהמקום, לגשת למזנון, לעמוד בתור ולעתים לעקוף את האורחים האחרים. כולם יושבים מסביב לשולחן ומקבלים את המנות באותו הזמן. כאשר כולם מחכים למלצר נוצרת אווירה נעימה ושיחה קלה בין האורחים, וזו הזדמנות להחליף כמה מילים עם בני המשפחה או להכיר אנשים חדשים.


הישראלים לא אוהבים לעמוד בתור. במקרים רבים התור למזנונים ארוך ודורש סבלנות, מצרך נדיר אצל הישראלים. בעת הגשה אישית, אין צורך לעמוד בתורים הארוכים, לא צריכים להידחס אחד אחרי השני ולעבור בין כמה מזנונים כדי למלא את הצלחת. המנה מגיעה מוכנה ומושלמת.



על היתרונות של המזנון


הגשה באמצעות מזנון מאפשרת לאורחים לאכול כמה שהם רוצים. הם יכולים להעמיס על הצלחת כל כמות של אוכל ולהחליט מה מבין סוגי האוכל הרבים הם מעדיפים, בניגוד להגשה אישית שבה הם מקבלים מנה מוכנה מראש.


המזנונים מציעים מגוון גדול של מאכלים, בדרך כלל הרבה יותר מאשר בהגשה אישית. האורחים יכולים לטעום מכל סוגי האוכל, גם מהסטייק, גם מהדג, מהפסטה ועוד.


הגשה באמצעות מזנון מתאימה לאירועים בתנועה. כאשר האורחים עומדים בתור או כאשר הם עוברים ממזנון אחד לשני הם פוגשים אנשים רבים יותר מאשר כשהם יושבים כל הערב מסביב לשולחן אחד עם אותם האורחים. התנועה באירוע מאפשרת לכל אורח לנהל שיחות רבות גם עם האנשים שלא יושבים אתו בשולחן.



שירותי קייטרינג בירושלים – שני דברים שכדאי לדעת


  • כאשר אתם מתלבטים בין הגשה אישית או הגשה בצורת מזנון עליכם להיות קשובים לאורחים שלכם. אם יש לכם הרבה אורחים מבוגרים, ההגשה באמצעות מזנון לא מתאימה להם, היא מתאימה יותר לאורחים צעירים.


  • גם אם בחרתם הגשה באמצעות מזנון, אל תוותרו על שירותי מלצרים. המלצרים ימזגו יין לאורחים, יפנו צלחות, ימלאו מחדש את צלחות ההגשה כשהן יתרוקנו וישרתו את האורחים.


שתף:  הדפסשלח במיילשתף בלינקדיןשתף בגוגל+שתף בטוויטרשתף בפייסבוק
תגובות
כתוב תגובה:
שמכם:

אתר:

תגובה:

צור בלוג משלך
© 2019 איי סטארט חדשות ומבזקים, כל הזכויות שמורות צרו קשר  |  עזרה  |  אודות  |  תנאי שימוש